Krysser du Rubicon? Dette var den brede reaksjonen da Bitcoin (BTC) hoppet forbi $ 15.000

Bitcoin (BTC) handles for øyeblikket til $ 15.450

Den første og største kryptovalutaen etter markedsverdi, Bitcoin (BTC), økte mer enn 7% på torsdag for å handle over $ 15.000, det høyeste nivået på nesten tre år. Etter gjentatt takling av $ 15 000-barrieren gjennom dagen, brøt BTC den til slutt for å legge pressetidshøyder på $ 15 522.

Bitcoin har blitt fanget i en av de sterkeste og langvarige opptrendene som er sett siden slutten av 2017, og viser få tegn til å bremse når som helst midt i et neglbitende valg i USA som ennå ikke gir noen avgjørende resultater.

Hvis Bitcoin fortsetter sin klatring, kan det ikke ta lang tid før den endelig topper heltidene på nesten $ 20 000, som ble nådd i desember 2017. Med Bitcoin Up bare et steinkast unna alle tiders høyder, bemerket mange fremtredende Bitcoin-personligheter at var det høy tid for flaggskipet å gjøre et avgjørende trekk.

Michael Sonnenshein, administrerende direktør i Grayscale Investments kommenterte BTC styrke og sa at:

„Bitcoin kommer sterkere ut etter hver utfordring. Folk ser på Bitcoin som en butikk med verdi og inflasjonssikring.“

Bitcoin-investor Dan Tapeiro twitret dette:

„Nå går du inn i det som kalles ‚øyeblikket av realisering‘ for #Bitcoin,“

  • BTC / USD daglig diagram
  • Bitcoin (BTC) handles for tiden til $ 15.450.

Dette var den brede reaksjonen da Bitcoin (BTC) brøt $ 15.000

Reagerende sa Bill Noble, teknisk teknisk sjef i forskningsfirmaet Token Metrics: „Ingenting hindrer det i å gå til 2017 høyt, alle er redd for å gå glipp av det, og det driver prisen.“

Alex Mashinsky, administrerende direktør i Celsius Network, gjeninnførte dette:

„Ikke bare skal $ 15 000 skje, men jeg holder fast ved mine spådommer fra begynnelsen av året om at [Bitcoin] vil se alle nye høyder før 2021,“

En analytiker bemerket at den bratte oppadgående trenden faller sammen med flere kjente beregninger og datapunkter i kjeden sett i 2017, og oppgir tre grunner til at en oppadgående bevegelse er mer sannsynlig. For det første spiller en syklus etter halvering inn, for det andre viser relativ styrkeindeksen (RSI) rom for et større rally. For det tredje er rallyet ikke overopphetet, i det minste i derivatmarkedet.
Bitcoin relativ styrkeindeks (RSI).

En analytiker bemerket at $ 16.000 fortsatt er den største hindringen på kort sikt. Imidlertid indikerer et blikk på det sterke høye tidsrammediagrammet til Bitcoin at det ikke er noen reell motstand over $ 16.000 til all-time high på $ 20.000, noe som gjør veien til en ny rekordhøy stadig mer sannsynlig.

Analytikere bemerker at mangelen på alvorlig høy tidsramningsmotstand over $ 16.000, temperert stemning blant investorer, og mangel på detaljtilstrømning kombinert med mer stimulans som forventes å passere i USA, kan bringe BTC nær 20.000 ATH.

Selv om Bitcoin til slutt kan se en tilbaketrekning når handelsmenn tar fortjeneste fra bordet, er det en sterk mulighet for at ytterligere oppside er nært forestående. Til slutt la den pseudonyme analytikeren PlanB til “Jeg har sett dette showet før,”, med henvisning til bull runene fra 2013 og 2017.