Kolme ihmistä syytetään massiivisen Twitter-hyökkäyksen suorittamisesta, varastaen yli 100 000 dollaria Bitcoinista

Yhdysvaltain oikeusministeriö on syyttänyt kolme henkilöä Twitterin historian suurimman hakkeroinnin yhteydessä.

Tutkijoiden mukaan hyökkäyksen taustalla on Floridan Tampan 17-vuotias Graham Clark, jota avustavat 22-vuotias Nima Fazeli Floridan Orlandosta ja Mason Sheppard, Bognor Regis, Iso-Britannia.

Kolme heistä, Clarkin johdolla, väitettiin murtautuneen VIP-Twitter-tiliin ja käyttänyt heitä huijaamaan satoja epäilyttäviä uhreja antamaan pois heidän Bitcoin Code.

Rikosilmoitus Yhdysvaltain syyttäjänvirasto valtioiden

„Hakkereiden väitetään luoneen huijaus-bitcoin-tilin, tunkeutuneen Twitter-VIP-tilille, lähettäneensä pyyntöjä Twitter-VIP-tileiltä väärin luvattuna kaksinkertaistaa huijaustilille tehdyt bitcoin-talletukset ja sitten varastettu. Bitcoin, jonka uhrit tallettivat huijaustilille. Kuten valituksissa väitetään, huijauksen bitcoin-tili sai yli 400 siirtoa, joiden arvo oli yli 100 000 dollaria. ”

Clarkin oletetaan olevan pääasiallinen syyllinen, joka sai laittoman pääsyn Twitterin sisäisiin järjestelmiin.

Twitter sanoo, että hyökkääjät käyttivät tietojenkalastelujärjestelmää, joka kohdistui pieneen määrään työntekijöitä

IRS sanoo, että sen edustajat „analysoivat blockchain- ja nimettömiä bitcoin-tapahtumia mahdollistaen kahden erilaisen hakkerin tunnistamisen.“ Tutkimuksen aloittamisen jälkeen viranomaiset sanovat kykenevänsä selvittämään kuka oli vastuussa ja saattamaan heidät säilöön muutaman viikon kuluessa.

Clark on syytetty aikuisena 30: lla rikoksesta, mukaan lukien järjestäytyneet petokset, viestintäpetokset, henkilöllisyysvarkaudet ja hakkerointi. Hänen väitetyn rikoksen tekijän Fazelin edessä on yksi tietokoneen tunkeutumisen määrä, kun taas toista, Sheppardia, syytetään tietokoneiden tunkeutumisesta, lankapetoksesta ja salaliitosta.