Bitcoinin hintaennuste: BTC / USD lähentyy $ 19.5k- $ 20k vastusvyöhykkeitä, todennäköisesti suurempi nousutrendi

BTC / USD on läpäissyt kriittiset vastustasot, kun kolikko nousi korkeimmalle tasolle 19400 dollaria. Härät rikkoivat $ 18,600 ja $ 18,800. Tämänhetkisen siirron on tarkoitus tyhjentää seuraavat vastusvyöhykkeet $ 19,400: sta $ 19,600: iin.

BTC / USD – päivittäinen kaavio

Nykyinen noususuunta oli mahdollista, koska sonnit puolustivat hyvin $ 18,500 ja $ 18,600 tukitasoja. Tukitasot olivat perusta nykyiselle noususuhdanteelle. Ostajat ovat jälleen työntäneet hintaa saavuttamaan 19 500 – 20 000 dollarin yläpuolisen vastusvyöhykkeen. Ylhäältä päin, jos sonnit pystyvät poistamaan tämän seuraavan vastarinnan, näkyvissä on suurempi nousutrendi. Toisin sanoen, Bitcoin todistaa toisen kierroksen rallia. Toisaalta, jos sonnit eivät kykene ylläpitämään nykyistä noususuuntausta, myyjät yrittävät työntää hintaa alaspäin ja rikkoa kriittisen tukitason 18 500 dollariin. Tällainen liike työntää hintaa edelleen 16 000 dollarin hintatasolle.

Jim Cramer ostaa Bitcoinin ollessaan ylhäältä ylhäältä 17 000 dollaria

CNBC: n Mad Moneyin suorapuheinen isäntä väittää, että hän teki periaateella hyvin ajoitetun Bitcoin-sijoituksen. The Street -keskustelun aikana Jim Cramer sanoo ostaneensa Bitcoinin perjantaiaamuna, kun hinta on laskenut alle 18 000 dollarin. Hullun rahan isäntä lisäsi käsittelevänsä salausvaroja kuten mitä tahansa muuta sijoitusportfoliota.

Hän ilmoitti edelleen tavalla: „Ostan – kuten tavallisesti – kun jotain tulee alas“, Cramer sanoi. ”Tulen isompi ja isompi. Luulen vain, että haluat hajautua kaikenlaisiin omaisuusluokkiin. Minulla on kultaa. Aion hajauttaa osaksi Bitcoinia – ei iso asema minulle – mutta on varmasti tärkeää olla hajautettu, ja Bitcoin on omaisuus ja haluan omaisuuden tasapainon. „