BITCOIN EXPLODEERT VOORBIJ 15.000 DOLLAR, OMDAT ANALISTEN VERWACHTEN DAT HET VERDER OPWAARTS ZAL GAAN

Als het nog niet duidelijk is, wordt Bitcoin Bank in de greep gehouden van een volwaardige stierenmarkt terwijl de prijs oploopt tot 15.000 dollar. Deze beweging kwam tot stand in de vorm van een parabolische vooruitgang ’s nachts, met kopers overweldigende verkopers opnieuw.

De cryptografie vertoont weinig tekenen van zwakte terwijl het immense tekenen van kracht blijft knipperen. Waar het zich op korte termijn ontwikkelt, zal het waarschijnlijk afhangen van zijn voortdurende reactie op 15.000 dollar.

De handelaars merken op dat het volgende zeer belangrijke weerstandsniveau rond $15.700 zit, en een onderbreking hierboven kon het tot hoogte van alle tijden verzenden. Bitcoin begint wat tekenen van immense kracht te vertonen als kopers het opdrijven naar 15.000 dollar.

Dit is de hoogste prijs die de cryptocurrency heeft gezien sinds het hoogtepunt van $20.000 in 2017, en stieren zijn nu op slechts een steenworp afstand van het breken van boven dit niveau.

Waar de markttrends op korte termijn grotendeels kunnen afhangen van de aanhoudende reactie op 15.000 dollar en de sterke verkoopdruk die op 15.700 dollar ligt.

Kopers hebben de markt volledig onder controle en het is zeer waarschijnlijk dat er in de komende dagen en weken nog meer winst kan worden geboekt.

BITCOIN RAKETTEN AAN $15.000 ALS ANALISTEN OOG VERDER OPWAARTS

Op het moment van schrijven stijgt Bitcoin met 5% tegen de huidige prijs van 14.850 dollar. Dit is ongeveer de prijs waartegen het de afgelopen dagen heeft gehandeld.

De verkoopdruk bij 15.000 dollar heeft zijn opstijging wel vertraagd, maar het heeft nog geen enkele scherpe of duurzame zelfkant op te wekken.

Waar het zich op korte termijn ontwikkelt zal waarschijnlijk vooral afhangen van het feit of stieren boven dit niveau kunnen breken of dat het een andere consolidatiefase ingaat.

ANALIST: GA NAAR $15.700 WAARSCHIJNLIJK ALS DE WEERSTAND ZICH OPSTAPELT

Terwijl hij zijn gedachten deelt over waar de cryptocurrency zich op korte termijn zou kunnen ontwikkelen, legde een analist uit dat een beweging naar $15.700 waarschijnlijk te wijten is aan de weerstand die hier zit.

Hij merkte op dat een maandelijkse sluiting boven de $16.000 ultra-bullish zou zijn.

„BTC HTF Analyse. Kijk hoe schoon die huidige maandelijkse kaars eruit ziet, ik weet dat we maar een paar dagen binnen zijn maar de schone lont hieronder en de consistente koopdruk is super indrukwekkend. Het volgende weerstandsniveau is rond de $15.700, een maandelijkse sluiting boven de $16.000 zou krankzinnig zijn om te zien.“

De komende dagen zouden beleggers serieuze inzichten moeten geven in waar Bitcoin en de rest van de crypto-markt zich in 2020 zullen ontwikkelen.