Adressen Holding Kleine bedragen van BTC en ETH stijgen – Signalering Groeiende Particuliere Beleggers

De Cryptocurrency markt is in een staat van herstel sinds de grote ineenstorting in maart, toen toonaangevende Cryptocurrencies en altcoins een verlies van 50% aan marktkapitalisatie in een dag ondervonden.

Vier maanden later leiden Bitcoin en Ethereum het peloton met grote acclimatisatie te midden van de wereldwijde economische recessie, waarbij de marktkapitalisatie van Bitcoin hoog oploopt, bijna tot hetzelfde niveau als voor een snelle ineenstorting.

Het is niet verwonderlijk dat Ethereum ook winst maakt terwijl het een toename van het aantal nieuwe adreshouders registreert. Er is ook een toename van het aantal nieuwe portemonnees op het Ethereum-netwerk.

Bitcoin-marktprestaties

In de loop van vier maanden heeft Bitcoin een enorme netwerkgroei doorgemaakt. Statistieken van de Coin-metriek laten zien dat negen toonaangevende Cryptocurrencies naast Bitcoin een opleving van de marktcap zagen. Zoals verwacht nam Bitcoin het voortouw door op 14 februari 188,76 miljard dollar veilig te stellen.

Dat is de hoogste marktcap van Bitcoin Loophole sinds het begin van het jaar. Kort na de daling in maart begon de marktcap te stijgen en herstelde zich volledig op 1 juni met een indrukwekkende $187,58 miljard. Op dit moment heeft de marktcap een lichte daling van 11,8% tussen de weken genomen.

De handelsprijzen daarentegen zijn ook gestegen, hoewel de Bitcoin in de eerste week van juni vrij langzaam omhoog ging naar $10.167 en sindsdien boven de $9000 is gebleven. Statistieken hebben ook aangetoond dat Bitcoin-portemonnee-adressen in de loop van de tijd drastisch zijn toegenomen.

Hoewel volgens de gegevens van de muntmetriek de hoogste stijging van het dagelijkse portemonneegebruik in 2018 plaatsvond, hebben de afgelopen maanden een stijging van het aantal nieuwe accounts geregistreerd, beginnend bij 0,7 miljoen tot 1,5 miljoen sinds de afgelopen 6 maanden.

Etherische marktprijsontwikkeling

De etherische markt GLB begon uit onder het $20 miljard teken en daalde beduidend na Maart, maar Juni heeft markt GLB aan $27.69 miljard zien stijgen aangezien de nieuwe maand begon.

De adressen van de gebruiker hebben ook op het netwerk gespijkerd. De actieve handelaars op het netwerk worden momenteel geleid naar hogere niveaus dan eerder gezien in januari 2018. Het zevendaagse voortschrijdend gemiddelde laat zien dat gebruikers tot wel 500k gaan. Aangezien de transacties blijven toenemen, zijn de kosten ook enorm hoog geworden met twee anomalieën van gebruikers die maar liefst 2,6 miljoen dollar aan transactiekosten hebben uitgegeven.

StableCoin prestaties

Stabiele munten hebben het sindsdien beter gedaan, met Tether (USDT) op de eerste rij, want BYC/USDT-paren zijn op 6 toonaangevende beurzen, waaronder Binance en Bitfinex, omhooggeschoten. Ondertussen hebben altcoins zoals Bitcoin Cash en Litecoin een dalende trend gekend. Zelfs met een stijging van 11,3% van de portemonnee-adressen, „De statistieken van de munten merken op dat de meeste andere BCH on-chain statistieken lager waren, inclusief een daling van 46,8% van de transacties“.